Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

Open Journal Systems
Użytkownik
Język / Language
Informacje
  • dla czytelników
  • dla autorów
  • dla bibliotekarzy
Zawartość czasopisma

Przeglądaj
  • wg numeru
  • wg autora
  • wg tytułu
  • Inne czasopisma
Wielkość tekstu

  • Start
  • O czasopiśmie
  • Zaloguj
  • Zarejestruj
  • Wyszukaj
  • Aktualny numer
  • Archiwum
Start > Archiwum > Nr 3(927) (2014)

Nr 3(927) (2014)

Spis treści

Inne opracowania

Działalność naukowa, dydaktyczna i organizacyjna Profesor Zofii Cichoń
Władysław Kędzior
PDF
5-8

Artykuły

Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa i warunki ich stosowania
Władysław Kędzior
PDF
9-20
Próba oceny autentyczności produktów tradycyjnych z mleka owczego
Wanda Kudełka
PDF
21-32
Ocena wpływu procesu utrwalania na determinanty jakości soków owocowych
Stanisław Popek
PDF
33-41
Hodowla owiec i produkcja mleka owczego w Polsce i na świecie
Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz
PDF
43-55
Projektowanie nowych produktów spożywczych a konkurencyjność firmy
Michał Halagarda
PDF
57-73
Zalecenia żywieniowe i formy ich upowszechniania
Ewa Pyrzyńska
PDF
75-86
Analiza determinant wyboru produktów spożywczych marek własnych i określenie poprawności znakowania ich opakowań
Małgorzata Miśniakiewicz, Małgorzata Pycek
PDF
87-106
Świadomość kobiet w zakresie żywności powodującej alergię u niemowląt i małych dzieci
Anna Dziuba, Grzegorz Suwała
PDF
107-125


ISSN: 1898-6447