Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

Open Journal Systems
Użytkownik
Język / Language
Informacje
  • dla czytelników
  • dla autorów
  • dla bibliotekarzy
Zawartość czasopisma

Przeglądaj
  • wg numeru
  • wg autora
  • wg tytułu
  • Inne czasopisma
Wielkość tekstu

  • Start
  • O czasopiśmie
  • Zaloguj
  • Zarejestruj
  • Wyszukaj
  • Aktualny numer
  • Archiwum
Start > Archiwum > Nr 918 (2013)

Nr 918 (2013)

Spis treści

Artykuły

Preferencje i świadomość konsumentów w zakresie opakowań mleka
Barbara Bizoń, Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz
PDF
5-14
Ochrona i zasady rejestracji produktów regionalnych i tradycyjnych
Michał Halagarda, Władysław Kędzior, Ewa Pyrzyńska
PDF
15-31
Analiza kwasów tłuszczowych oleju z konserw sardynek
Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka
PDF
33-49
Współczesny rynek tłuszczów ze szczególnym uwzględnieniem obrotu towarowego tłuszczami roślinnymi
Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka, Joanna Białek
PDF
51-69
Zasady zarządzania jakością w polskich przedsiębiorstwach - studium przypadków
Paweł Nowicki, Piotr Kafel, Tadeusz Sikora
PDF
71-81
Ocena możliwości zastosowania analizy lotnych związków organicznych do detekcji aktywności mikrobiologicznej na przykładzie badań przeprowadzonych w Muzeum Narodowym w Krakowie
Tomasz Sawoszczuk
PDF
83-104
Zachowania rynkowe starszych konsumentów z punktu widzenia projektowania warstwy wizualnej opakowań
Jarosław Świda
PDF
105-118


ISSN: 1898-6447