Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

Open Journal Systems
Użytkownik
Język / Language
Informacje
  • dla czytelników
  • dla autorów
  • dla bibliotekarzy
Zawartość czasopisma

Przeglądaj
  • wg numeru
  • wg autora
  • wg tytułu
  • Inne czasopisma
Wielkość tekstu

  • Start
  • O czasopiśmie
  • Zaloguj
  • Zarejestruj
  • Wyszukaj
  • Aktualny numer
  • Archiwum
Start > Archiwum > Nr 906 (2013)

Nr 906 (2013)

Spis treści

Artykuły

Zmiany zawartości wybranych kwasów tłuszczowych mleka owczego w zależności od miesiąca laktacji
Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz
PDF
5-25
Dieta wegetariańska w świetle zasad prawidłowego odżywiania - postawy i zachowania wegetarian w Polsce
Ewa Pyrzyńska
PDF
27-36
Innowacje produktowe branży włókienniczej
Renata Salerno-Kochan
PDF
37-53
Wdrażanie budżetu zadaniowego na przykładzie administracji celnej
Katarzyna Strojny
PDF
55-66
Wykorzystanie metody manualnej i instrumentalnej w ilościowej ocenie bakterii przeżywających w tkaninach po procesie prania
Justyna Syguła-Cholewińska, Jadwiga Szostak-Kot, Barbara Błyskal, Tomasz Sawoszczuk, Tomasz Lech
PDF
67-85
Kapsułkowanie - metoda stabilizacji witaminy A w technologii wzbogacania żywności
Kinga Tataruch
PDF
87-99


ISSN: 1898-6447